Bemutatkozás

 

Tisztelt Látogató!

Szeretettel Köszöntjük Honlapunkon!

Engedje meg, hogy néhány szóval bemutassam a honlapot és azt, hogy miért jött létre.
Az egri Eszterházy Károly Főiskola Történész szakos levelező hallgatóiként fontosnak tartottuk, hogy egy saját honlapot hozzunk létre, melyben az év közbeni anyagok, jegyzetek, tételek szerepelnek, tekintve, hogy sokan sokfelől járunk az országban. Ezt egyfajta plusz kapocsnak gondoltuk, mellyel összébb lehetne kovácsolni a társaságot. Persze nem voltak illúzióink abban a tekintetben, hogy ez nem pótolja a személyes kapcsolatot, viszont mégis több, tekintve azt, hogy kéthetente találkozunk.

Aztán ahogy ez lenni szokott ötlet ötletet követett és néhány lelkes hallgató barátommal létrehoztunk egy alapítványt, melyről a főoldalról elérhető linken keresztül többet olvashat, s mely alapítvány fenntartja az oldalt.

Ettől kezdve záporoztak az ötletek, mit lehetne tenni, mire lehetne használni egy ilyen honlapot. Nem kizárólag a történelem, ami szerepel az oldalon, hanem irodalom, néprajz, művelődéstörténet is helyet kapott. Fontosnak tartjuk, hogy más tudományágakban- melyek szerves együtt élői a történelemmel- megjelenjenek különböző anyagok, publikációk. Ezeket az anyagokat felsőoktatási hallgatók írják, s tanáraink lektorálják. Fontosnak tartjuk, hogy csak olyan anyag kerül fel az oldalra, melyet az adott tanár kézjegyével lát el, ezzel engedélyezve a megjelenést.

Minden kezdet nehéz. Nincs ez másképp nálunk sem. Az elkészült publikációkat folyamatosan tesszük közzé az oldalon, azonban jelenleg kevés anyag készült el. Ezen sokan és lelkiismeretesen dolgoznak, hogy a folyamatot gyorsítani tudjuk. Kérem, hogy amennyiben bármilyen észrevétele, pozitív, avagy negatív véleménye van az oldallal kapcsolatban, az oldal alján található kapcsolat menüpontban jelezze ezt felénk !

További Kellemes Olvasást Kívánok!
Pláner Lajos
Ipso Facto Alapítvány Kuratóriumának Elnöke
Üzemeltető: Ipso Facto Alapítvány:
http://www.torteneszalapitvany.hu

Webdesign és kivitelezés:
Kovács Viktor